Mediala tjänster

Jag erbjuder mediala tjänster utifrån min clairvoyanta förmåga! Jag är ett spirituellt medium vilket innebär att jag ser mediala bilder i mitt tredje öga, så kallade visioner, kring en situation, en person eller ett djur.

Jag har även förmåga att både höra och känna spirituell energi, detta kallas att vara clairaudient och clairsentient. Mina förmågor har jag haft sedan barndomen men dem har utvecklats intensivt under vuxenlivet till att bli en kanal även för andra att ta del av.

Jag tar medial kontakt med andra sidan eller andliga guider under meditation och förmedlar mina resultat till dig genom att skriva ner vad jag upplevt.

Jag skickar sedan din vägledning till dig per mail.

Jag sysslar inte med sorgebearbetning och om det är det du behöver ska du vända dig till:

Svenska kyrkans sorgestöd https://www.svenskakyrkan.se/sorg

 

Stora mediala vägledningen

Detta är en omfattande medial vägledning för din spirituella utveckling! Jag ser in i dina chakran för att se livshändelser eller känsloliv utifrån olika chakranivåer. Jag lägger även orakelkort som visar på mer information om dina chakran. Vidare ser jag in i dina tidigare liv för att få en uppfattning om din bakgrund som själ.

Sedan tar jag emot vägledning från änglarna som du kan ha nytta av framöver på din väg. Jag lägger orakelkort och tarotkort för att ger mer information din riktning framöver. Slutligen kallar jag till mig dina skyddsguider och lyssar på den information de vill ge mig samt lägger kort kring hur spirituella guider uppfattar dig som person.

* Chakraenergiläsning

* Tidigare liv läsning

* Vägledning från änglar

* Vägledning från skyddsguider

437,50 kr

Betala i min webbshop med Klarna, där du väljer "Stora mediala vägledningen". Så snart du betalat skickar jag din vägledning till din mailadress, du får din vägledning skickad till din mail inom en vecka.

Till webbshoppen


Kontakt med anhöriga på andra sidan

Jag kontaktar dina anhöriga i meditation och/eller någon annan som vill ha kontakt med dig på andra sidan. Ibland kommer den du söker inte fram och pratar, detta är något jag som medium inte kan påverka utan detta bestäms av de förutsättningar själen har just nu till kommunikation. Själen finns på andrasidan, det kan du vara säker på men som sagt, kanske du behöver ge det lite tid.

Du får de budskap som du ska få, detta är varför de anhöriga kommunicerar med mig som medium. För att tydliggöra lite mer för dig, lägger jag även orakelkort och tarotkort som kan guida dig kring vad dina anhöriga vill säga dig.

Jag jobbar evidensbaserat, vilket innebär att jag försöker få fram detaljer från personen jag har kontakt med från andra sidan som tydliggör för dig att kontakten jag haft med dina anhöriga är verklig.


312,50 kr


Betala i min webbshop med Klarna, där du väljer "Kontakt med anhöriga". Så snart du betalat skickar jag din vägledning till din mailadress, du får din vägledning skickad till din mail inom en vecka.

Till webbshoppen

Vägledning från änglarna

Jag kontaktar i  meditation dimensionen där änglarna finns och de änglar som har bäst kunskap kring din livssituation för att ge dig vägledning. Jag tillkallar de mest perfekta änglarna för att vägleda just dig och jag återger skriftligen svaren från änglarna till dig.

Jag själv vägleder dig dessutom med änglarnas tarotkort och orakelkort.

Du får veta vilka kristaller du ska använda för att kontakta dina änglar i framtiden.

250 kr

Betala i min webbshop med Klarna, där du väljer "Vägledning från änglarna". Så snart du har betalat skickar jag din vägledning till din mailadress, du får din vägledning skickad till din mail inom en vecka.

Till webbshoppen